Prova ny massagestav?

Prova ny massagestav?

postade i: sexualitet | 0

Är du ett Sex And The City-fan minns du troligtvis de avsnitt där den sextokiga Samatha går ut för att köpa en massageapparat för ömma muskler, men finner att den hjälper för mycket mer än en öm nacke. 

Magic Wand är vibratorn för dig som söker kraft och styrka bakom vibrationerna. Produkten är en av de mest kraftfulla vibratorer som finns på marknaden och har varit en storfavorit i många, många år.

Visst fungerar vibratorn helt utmärk att använda vid ömma axlar och muskler också. Tack vare att vibrationen är så pass djup och ordentlig, kan Magic Wand med fördel användas på hela kroppen för att ge optimal njutning och välbefinnande. Denna vibrator var från början tänkt för just den sakens skull, muskler, men allt eftersom fler och fler personer såg vibratorns potential utvecklades den snabbt till något helt annat.

Idag finns det många olika typer av Magic Wands att använda sig av och det finns självklart för- och nackdelar med båda alterntiven. För den som vill kunna slappna av och göra så lite ansträngning som möjligt är det bäst att man väljer den batteridrivna vibratorn. Det ger en betydligt större rörelsefrihet och gör att du kan använda din vibrator var du än befinner dig. Fördelen med att ha en vibrator med sladd är att du aldrig behöver oroa dig för att det ska vara slut på batterier, samt att du kan använda vibratorn precis så länge som du önskar.

Vilken typ av vibrator man väljer är individuellt och handlar till största del om bekvämlighet. Alla har olika syn på vad det är, men de allra flesta håller med om att Magic Wand kan ge det till dig. Produkten säljs i ett flertal färger och storlekar för att kunna passa så många kunder och användningsområden som möjligt. Vill man, kan man även se till att använda sin vibrator tillsammans med några av de tillbehör som erbjuds, t.ex. lite extra stimlans för G-punkten under tiden.

Magic Wand är perfekt för den som söker en intensiv vibration som man kan njuta av länge. Vibratorn går lika bra att använda under sex tillsammans med en partner eller ensam när du vill unna dig själv lite extra uppmärksamhet. Vet du inte vilken du ska välja finns det idag en guide till vilken vibrator som bör bli just din favorit. Läs igenom denna och se till att produkten matchar dina önskemål, använda leksaker kan inte lämnas tillbaka.

Lämna ett svar