Lär dig vinna på Roulette med hjälp av Roulette Geeks

Lär dig vinna på Roulette med hjälp av Roulette Geeks

postade i: Spel | 0

Roulette är ett casinospel med gamla anor som uppfanns för flera hundra år sedan. Att det ens överlevt in i modern tid är ett bevis på att spelet har mycket att erbjuda. Vad som lockar med roulette är att huset har en väldigt låg fördel gentemot spelaren. I en enskild spelsession finns väldigt goda möjligheter att vinna pengar. Nu kan det vara frestande att omedelbart slå sig ner vid roulettebordet och börja satsa, men kom ihåg att du måste spela med rätt strategi och på rätt variant av roulette för att husets fördel inte ska börja krypa uppåt. På sajten Roulette Geeks är man experter på spelet och har bland annat gjort tabeller över olika sannolikheter.

Europeisk roulette vs amerikansk roulette

Antagligen har du lagt märke till att det erbjuds olika varianter av roulette. De två vanligaste varianterna är amerikansk roulette och europeisk roulette. Ett vanligt nybörjarmisstag är att utgå från att det inte finns några skillnader. Sanningen är att det finns en extremt avgörande skillnad. I europeisk roulette har hjulet endast en nolla (0). I amerikansk roulette har hjulet en nolla (0) och en dubbelnolla (00).

Nollorna är gröna och utöver det finns nummer 1-36 som alternerar i färgerna rött och svart. Europeisk roulette har 37 fickor som roulettekulan kan stanna i, medan amerikansk roulette har 38 fickor på grund av dubbelnollan. Hos Roulette Geeks går man in detaljerat på skillnaden i utbetalning. Det viktigaste är dock att förstå att i europeisk roulette är husets fördel endast 2,70%. I amerikansk roulette är den nästan dubbelt så stor med 5,26%. Slutsatsen är att du inte ska spela amerikansk roulette om du istället kan spela europeisk roulette.

Hur du vinner på roulette

Enligt Roulette Geeks finns det tre huvudsakliga regler att följa för den som vill nå framgång.

  1. Nybörjare eller de som bara spelar roulette sporadiskt bör hålla sig till de säkra satsningarna, den så kallade 50/50-vägen. Med det menas så kallade ”yttre satsningar” som rött/svart eller udda/jämt. De är så nära 50/50 man kan komma, då endast nollan på hjulet hindrar satsningen från att vara en regelrätt slantsingling.
  2. Inre satsningar (till exempel att spela på specifika nummer) är lämpliga med mer erfarenhet och kunskap om roulettestatistik. Sådana satsningar kan ge riktigt bra betalt, men kräver tålamod och din bankrulle kommer gå upp och ner i snabbare takt.
  3. Hantera din bankrulle. Jaga inte förluster och lägg inte för stora insatser. Välj ett roulettebord med lämpliga insatsnivåer som du känner dig bekväm med. Om det gått bra en tid, var inte rädd för att kliva av och plocka hem dina vinster. Är turen som bortblåst en viss dag är det också bättre att sluta spela.

Lämna ett svar