Inkontinensskydd för män

Inkontinensskydd för män

postade i: sjukdomar | 0

Visste du att hela 5 procent av alla män som är över 20 år lider av inkontinens? Detta är 1/20. När man lider av inkontinens känner man sig ofta väldigt ensam om det och det är sällan någonting som man vill prata om eller erkänna. Det är dock viktigt att man alltid vet att man inte är ensam om problemet och att det finns hjälp att få. Problemet är vanligaste när man är över 50 år gammal men det innebär inte att yngre män inte lider av det. Inkontinens kan ha en mycket stor inverkan på den livskvalitet som den drabbade har och leda till att man exempelvis föredrar att stanna hemma och undviker sociala aktiviteter.

Detta gör att livet blir väldigt begränsat. Möjligheterna  att komma till godo med detta problem är dock väldigt stora och det innebär att du kan leva ditt liv till fullo. Även med inkontinens. Du bör alltid ta reda på vad som är orsaken bakom din inkontinens. Det kan vara en sjukdom som ligger bakom och då behöver man givetvis fokusera på att behandla detta. Stressen av att lida av inkontinens gör att problemen kan bli värre. Som tur är finns det mängder med hjälpmedel som gör att du inte behöver lida av din inkontinens alls.

Det finns inkontinensskydd för män som ser ut precis som vanliga underkläder. Alla underkläder som du hittar på dry & cool är helt allergivänliga, du kan tvätta dem i 60 grader och använda dem om och om igen. För att de inte ska tappa passformen rekommenderas du att inte torktumla dem. Det finns totalt 7 olika storlekar tillgängliga och många färger att välja mellan. Dessa underkläder har inkontinensskydd som klarar av att hålla 100 ml och om man behöver extra skydd utöver det kan man placera inkontinensskydd i dem. Då kan man känna sig helt säker varje dag.

Låt inte inkontinens styra ditt liv och ta tillbaka ditt liv redan idag med hjälp av inkontinensskydd för män. Du kommer alltid att känna dig torr och det finns ingen som kommer att kunna se att du har råkat ut för en olycka. Därför kan du känna dig trygg och gå på de sociala aktiviteter som du brukade gå på förut innan detta problem uppkom, se till att ta tillbaka ditt liv redan idag genom att beställa underkläder som tar hänsyn till dig och dina problem. Du har ingenting att förlora.

Lämna ett svar