E-cigaretter hos xsmoke

E-cigaretter hos xsmoke

postade i: Hälsa | 0

E-cigarett och funktion

En e-cigarett kan variera lite grann i både utseende och användning. Vissa ser ganska exakt ut som en traditionell cigarett, där man helt enkelt byter ut hela filterdelen med jämna mellanrum, då det är där som smak och nikotin sitter. Den andra delen är ett batteri, som man enkelt laddar via usb-kontakt vid behov. En annan variant som är vanlig fyller man på en vätska istället. Du har även här den nedre delen som fungerar som ett batteri. Överdelen på dessa fungerar som en behållare för e-liquid, eller e-juice som det även kallas. Vätska förångas och inhaleras. Den rök som man ser stiga från cigaretten är helt ofarlig vattenånga.

Köp på http://xsmoke.se

Användning av e-cigarett

Varför man använder sig av just e-cigaretter kan variera från person till person. Det vanligaste är dock att man använder sig av dem för att antingen sluta, eller dra ner på rökningen. Dock kan man även byta ut traditionella cigaretter mot e-cigaretter då man befinner sig inom rökfria områden. Det enda man då behöver tänka på är att se till att det finns vätska, eller ett nytt filter, och ett laddat batteri. Användningen av den går till på likvärdigt sätt som traditionella cigaretter. Vissa modeller är det bara helt enkelt att inhalera från, medan andra kan du behöva hålla in en knapp för att starta förångningsprocessen på.

Den väsentligaste delen med användningen här är givetvis innehållet. Då du röker en traditionell cigarett får du i dig förutom nikotin, både kolmonoxid och tjära. Dessa ämnen slipper du helt, bortsett från nikotinet, då du använder dig av en e-cigarett. Nikotinet är troligtvis något som du inte vill välja bort, men de andra skadliga ämnena väljer du nog gladeligen bort, då det skapar en hälsosammare livsstil.

Inköp av e-cigarett

Idag finns det många ställen som säljer dessa och tillbehör till dem. Du kan hitta din e-cigarett i en fysisk såväl som internetbaserad butik. Fördelen med en fysisk butik är att du kan prata med en person, ansikte mot ansikte, få produkten demonstrerad för sig, samt kunna få svar på alla frågor direkt. Om du väljer en internetbaserad butik istället, som till exempel xsmoke, erbjuds du oftare ett bredare sortiment samt mycket förmånligare priser. Här hittar du även något så smidigt som månadspaket, så att du vet att du alltid har hemma vid behov. Dessa paket finns också med olika smaker för att passa de allra flesta. Gå in på sidan och hitta ett paket för dig också, och börja ett hälsosammare liv redan idag.

Lämna ett svar