De 4 essentiella sexmöblerna

De 4 essentiella sexmöblerna

postade i: sexualitet | 0

Håller du på och funderar över hur du ska inreda ditt sovrum för att göra det så sexigt och allsidigt som möjligt? Det finns några olika sexmöbler och tillbehör som kommer att ta ert sexliv till en helt ny nivå, speciellt om ni inte har så mycket plats eller vill vara diskreta och inte behöva bygga en sexdungeon i källaren.

Lakan

Till att börja med måste er säng vara utrustad för att klara det mesta. Det tråkigaste som finns är att byta sängkläder, men om ni investerar i lacklakan så kommer det att bli mycket lättare att ta hand om kladdet efteråt! Oavsett om ni vill testa härlig massage med feta massageoljor eller om ni vill ha skumbrottning eller äta smält choklad från varandras kroppar så kommer ett lacklakan att underlätta städningen! Med sexlakan är det bara fantasin som sätter gränser – inte sängkläderna!

Stol

Om ni har mycket plats så kan ni i princip investera i vilken stol som helst, men om ni har lite mindre plats och vill kunna plocka undan efter sexet så kan ni köpa en uppblåsbar sexstol. Till exempel märket Fetish Fantasy har tagit fram en uppblåsbar stol som passar perfekt för sexiga lekar. På stolen finns sex remmar där du kan spänna fast din partner och ta kontrollen över akten. Sätt fast din partners ben, armar och händer och njut av er allsidiga möbel. Ni får till och med en ögonbindel på köpet för att hetta upp sexet extra mycket. När ni är klara är det bara att tömma ut luften ut stolen och stoppa in den i garderoben som om inget hade hänt.

Gunga

En sexgunga är en fantastisk sexmöbel. De flesta ger inte en gunga en tanke då de tror att de tar upp för mycket plats. De kunde inte ha mer fel! Man kan köpa en gunga som man hänger över dörren in till sovrummet och därmed spara otroligt mycket plats! En sån gunga har oftast band till låren och band till armarna där du kan hålla i dig. En sexgunga ger er en oändlig mängd möjligheter att testa när ni har en stund för er själva. Stående missionär? Flygande doggy style? Dags att använda fantasin och återuppfinna era favoriter med fötterna ovanför jorden.

Kudde

En sexkudde kanske är den allra mest essentiella sexmöbeln som finns. En kudde är en liten ändring som gör mycket för sexet. Det finns några olika modeller, men många av dem är utformade som en liten ramp. Om ni placerar den under höfterna eller rumpan på den som ligger underst så kommer vinkeln att ändras och skapa några helt nya möjligheter. Lutningen kommer att göra det lättare att träffa G-punkten och att stimulera klitoris. Den kan också förbättra oralsex och over all ge djupare penetration. Det ökade stödet kommer att förbättra er upplevelse med 100% och göra att ni orkar hålla ställningar längre än vad ni tidigare kunnat.

Lämna ett svar